Trappeheis med sete

Markedets flotteste trappeheiser med sete. Krever minimalt med inngrep.
Bli boende hjemme lengre med pålitelige og effektive løfteplattformer fra OTP Heis.

Trappeheis for rett trapp - LiftCat 100

trappeheis_produkt-stoltrapp-100-large.jpg
Trappeheis med sete for rette trapper. Denne stolheisen finnes i flere farger. Dette er en løfteplattform i fantatisk utførelse og som du vil få stor glede for. Bli boende hjemme lengre med trappeheis fra OTP Heis.

Trappeheis for svinger og repos - LiftCat 120

Trappeheis for sving trapp - Liftcat 120

Trappeheis med sete for sving eller buet trapp. Denne stolheisen kan du få i flere farger slik at den passer inn i ditt hjem. Denne løfteplattform kommer i fantatisk utførelse og som du vil få stor glede av

For noe du vil bruke hver dag, er en komfortabel reise nøkkelen! LiftCat 100-serien tilbyr brukervennlige kontroller, justerbare armer, ryggstøtter og fotstøtte. Våre polstrede stoler er ergonomisk utformet for å gi uovertruffen støtte uansett hvilken form eller størrelse du har.

Vårt utvalg av trappeheiser kommer med plassbesparende funksjoner, inkludert et sammenleggbart sete, armer og fotplate, for å forlate trappen din klar og tilgjengelig for familiemedlemmer og besøkende. Vi har også skinnealternativer som kan starte fra første trinn; eller valget av et drevet hengsel, som gjør at den kan foldes sammen for å forlate gangen fri for hindringer.

Din sikkerhet er vår prioritet. Hver trappeheis som forlater vårt lager er testet til høyeste standard og kommer med et personlig signert kvalitetssertifikat, for å gi deg trygghet til å bo selvstendig i ditt eget hjem.

Valg gjort enkelt, som tre ekspertutformede, stilige og komfortable trappeheiser. De er spesialbygget etter dine valgte spesifikasjoner, med alternativer for servostyrte kontroller, setejusteringer, kjøreretning og møbeltrekk. Vi er sikre på at du vil finne en modell som tilfredsstiller dine behov. Trappeheisene våre kan navigere i smale eller bratte trapper, trange svinger, og kan installeres for å starte og avslutte der du trenger dem.
 

Å velge riktig trappeheis har aldri vært enklere med våre tre ekspertutviklede modeller. De er både stilige og komfortable, skreddersydde for å passe både rette og buede trapper, samt mennesker i alle former og størrelser. Uansett hvilke krav du har, er vi sikre på at du vil finne en modell som passer dem alle. 

Våre skinner er festet til trappetrinnene dine og aldri veggen, noe som sikrer at det ikke oppstår søl eller skade. Faktisk er en vegg ikke nødvendig i det hele tatt; våre trappeheisene kan monteres sømløst på tepper, fliser eller tregulv. Etter at installasjonen er fullført, vil ingeniøren din gi deg en grundig demonstrasjon av hvordan du bruker den nye trappeheisen din og justere setet til dine eksakte krav.